verzekering / verzekeren / verzekerd:

Verzekeringsrecht – overeenkomst waarbij een verzekeraar er zich toe verbindt om tegen betaling van premies een verzekerde schadeloos te stellen in geval het verzekerde risico optreedt.

Art. 246 Wvk en 252 Wvk

Snap je het? Niet interessant toch? Of juist wel? Een verzekering is niets meer dan een schriftelijke afspraak tussen jou en een verzekeraar. In de polis en de polisvoorwaarden staan die afspraken omschreven. Zolang jij premie betaalt moet de verzekeraar een afgesproken schade vergoeden.


Welke verzekeringen passen bij jou?

Welke verzekeringen heb je nodig? Heb je er niet al teveel? Zit er ergens een hiaat? Als je weet welke verzekeringen je nodig hebt, welke verzekeraar past dan het beste bij je? Betaal je daar niet teveel premie. Wat zijn de alternatieven?PauldeRooij(8van22)

Mijn doelstelling: Een passend verzekeringspakket voor je samenstellen tegen een scherpe premie. Datgene verzekeren wat van belang is. Overbodige verzekeringen schrappen.

Kennis maken?

Laat mij je helpen! Maak het mijn uitdaging om jou passend en voordelig te verzekeren. Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking. Waarom niet?