Paul de Rooij - Meppel Verzekeren en Hypotheken

Even voorstellen

Ik ben Paul de Rooij, eigenaar van Paul de Rooij hypotheken & verzekeren. Sinds 2006 werkzaam als zelfstandig adviseur voor mijn klanten in Meppel en omgeving. Daarvoor ruim 15 jaar ervaring als hypotheekadviseur, maar dan in loondienst.

 

Ik ben getrouwd met Renate en samen hebben we drie mooie dochters, Jasmijn , Merel en Lotte. Mijn hobby’s: hardlopen en het verzamelen en proeven van speciaal bieren. Daarnaast kan ik ook erg genieten van mijn spaarzame vrije tijd!

Paul de Rooij hobby

Mensenwerk

Hypotheekadvies is mensenwerk. Ik neem daarom graag de tijd voor je. Te beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek licht ik je mijn werkwijze toe en nemen we de afspraken door die we moeten maken voor een probleemloze hypotheekaanvraag. Daarna ga ik voor je aan de slag.

 

We brengen je persoonlijke situatie in kaart en staan uitgebreid stil bij jouw financiële wensen. De best passende oplossing ligt dan binnen handbereik. Mijn uitgangspunt is dat je zelf keuzes maakt. Ik help je om die keuzes weloverwogen te maken. Je kan hierbij rekenen op mijn jarenlange ervaring, actuele vakkennis en, misschien nog wel belangrijker, mijn loyaliteit en betrokkenheid.

Paul de Rooij adviseert

"Een expert in zijn vak;
vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam."

Paul de Rooij

Klanten over Paul de Rooij

Meer dan 200 klanten waarderen mijn dienstverlening met ⭐⭐⭐⭐⭐

Kennis maken?

Ik laat geen kans onbenut om je van dienst te kunnen zijn. Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking, het verplicht je tot niets.
Paul De Rooij visitekaartje