MENSEN WILLEN GEEN HYPOTHEEK, MAAR WILLEN PRETTIG WONEN

MENSEN WILLEN GEEN HYPOTHEEK, MAAR WILLEN PRETTIG WONEN

Hypotheekrecht

Pand- en hypotheekrecht – zekerheidsrecht dat ertoe strekt om op de daaraan onderworpen onroerende goederen (bijv. huis) een vordering tot voldoening van een geldsom bij voorrang boven andere schuldeisers te verhalen.
Art. 227 Boek 3 BW

Hypotheek

Snap je het? Niet interessant toch? Of juist wel?

 

Of je nu een huis gaat kopen, je woning verbouwt of je hypotheek verandert; een hypotheek is niets meer dan een grote zak geld die je leent bij een bank. Over die lening betaal je rente. De belastingdienst betaalt, onder voorwaarden, een stukje mee. Die lening moet je echter ook weer aflossen. Dat kan op diverse manieren.

Welke hypotheek past bij jou?

Moeten we rekening houden met rechten uit een oude spaarpolis of spaarrekening? Welke geldverstrekker past bij je? Hoe lang kun je de rente het beste vastzetten? Welke hypotheekvorm past bij jouw persoonlijke doelen en wensen? Wat moet, of wil je regelen voor je partner of andere nabestaanden?

 

Wat is wijsheid, hoe ga je dat doen? Niet zomaar een keuze. Soms zijn de voorwaarden van een hypotheek belangrijker dan de laagste rente. Een hypotheek ga je aan voor een lange periode. Daarom is het maken van de juiste keuzes zo belangrijk.

Mijn doelstelling: Begrijpelijk en transparant advies over jouw hypotheek, zodat je gewoon lekker kunt wonen in het huis van je dromen. Nu, maar zeker ook later.
Paul de Rooij adviseert

"Een expert in zijn vak;
vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam."

Paul de Rooij

Klanten over Paul de Rooij

Meer dan 200 klanten waarderen mijn dienstverlening met ⭐⭐⭐⭐⭐

Maak van jouw hypotheek mijn zorg

Al het regelwerk neem ik voor je uit handen. Van aanvraag tot taxatie. Van documenten controleren tot het regelen van de overdracht bij de notaris. Paul ontzorgt. Zo kan jij je richten op de leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een woning. Laat mij je helpen en maak van jouw hypotheek mijn zorg.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking. Deze kosten neem ik graag voor mijn rekening!

Paul De Rooij visitekaartje